728x90

Πυρκαγιά στα σύνορα του κοινοτικού δάσους των Προμάχων Αλμωπίας

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες 27/10/2019 , στα σύνορα του κοινοτικού δάσους των Προμάχων . Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημία σε χίλια στρέμματα περίπου αλλά ακόμη δε μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις.

Η Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας ενημερώθηκε χθες κατά τις βραδινές ώρες και σήμερα 28/10/2019 , με το πρώτο φως του ήλιου έστειλε στο βουνό φορτωτή , προκειμένου να διανοίξει δρόμο για την διευκόλυνση της διέλευσης των πυροσβεστικών οχημάτων.

Εκτός από την κινητοποίηση των πυροσβεστικών οχημάτων ,σήμερα από 3:10 γίνονταν ρίψεις νερού από δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τα οποία αποχώρησαν στις 6 η ώρα περίπου.

Η πυρκαγιά ακόμη δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο .

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να θέσει την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Η επιχείρηση συνεχίζετε και κατά την διάρκεια της νύχτας .

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code