Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντιδημαρχία Καθημερινότητας Δήμου Αλμωπίας: Ουσιαστικές και καίριες οι παρεμβάσεις στο ξεκίνημα της νέας περιόδου (φωτο)


Τα πρώτα δείγματα γραφής στο ξεκίνημα της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου θέλει να δείξει η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας. Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις που έδωσαν λύσεις σε σοβαρά προβλήματα αναφέρει στην ανακοίνωσή της που έχει ως εξής:

Η Αντιδημαρχία καθημερινότητας, έχοντας ως στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών , προς τους πολίτες  του Δήμου Αλμωπίας , ενημερώνει για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το εργοτάξιο ,από το ξεκίνημα της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου έως σήμερα. 
Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις  που έδωσαν λύσεις σε σοβαρά προβλήματα. 
Έγιναν καθαρισμοί όλων των πλατειών από χόρτα και απορρίμματα σε όλα τα διαμερίσματα της Ανατολικής Αλμωπίας καθώς επίσης και στις τοπικές κοινότητες   Βορεινού, Ξιφιανής , Αψάλου , Σωσάνδρας Δωροθέας , Γαρεφίου , Λυκοστόμου καθώς και στην πόλη της Αριδαίας. Έχουμε προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις και στα υπόλοιπα  διαμερίσματα. 
Στα σχολεία  που κληθήκαμε , οι παρεμβάσεις μας κυρίως ήταν  , επιδιορθώσεις σε «λούκια», υδραυλικά και ελαιοχρωματισμοί. 
Καθαρίστηκαν οι 3 περιφερειακοί δρόμοι της πόλης Αριδαίας οι οποίοι παρουσίαζαν εικόνα εγκατάλειψης.  
Μέσα στα πλαίσια των δράσεων που θα ακολουθήσουν είναι , η ανανέωση του στόλου στου εργοταξίου με την προμήθεια αρκετών Μ.Ε. και απορριμματοφόρων όπως και η επαναλειτουργία την ανακύκλωσης  η οποία τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργεί.  
Παρόμοια Δελτία Τύπου θα συντάσσονται ανά διαστήματα προς ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Αλμωπίας  

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας 
Αναστάσιος Θεοδωρίδης 

Δείτε τις φωτογραφίες που αποτυπώνουν το πρόβλημα πριν και την λύση μετά τις παρεμβάσεις: 
ergalm
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.