Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τροποποίηση της Πρόσκλησης για την «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»


Από την ΔΑΟΚ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ανακοινώνεται η 6η τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020», (υπ΄αριθμ.6734/14-10-2019 απόφαση Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων ΑΔΑ:Ω6754653ΠΓ-ΛΗΨ) ως εξής:

Άρθρο 1
Η παράγραφος 2 του άρθρου 4 «Πιστώσεις - Χρηματοδότηση» αντικαθίστανται ως εξής:
«2.Για την εφαρμογή της παρούσας πρόσκλησης, κατανέμονται σε βάρος του υπομέτρου 6.3 του ΠΑΑ 2014-2020 τα εξής ποσά ανά Περιφέρεια:

Άρθρο 2
Η παράγραφος 3 του άρθρου 16 «Διοικητικός Έλεγχος Αιτήσεων Στήριξης» αντικαθίστανται ως εξής:
«3.Ο ανωτέρω διοικητικός έλεγχος διενεργείται από α΄ και β΄ αξιολογητή, ΠΕ γεωτεχνικούς ή ΤΕ Γεωπονίας. Ο α΄ διοικητικός έλεγχος διενεργείται από αξιολογητή υπάλληλο της οικείας ΔΑΟΚ. Σε περίπτωση έλλειψης ικανού αριθμού υπαλλήλων της οικείας ΔΑΟΚ, ο α΄ διοικητικός έλεγχος δύναται να διενεργηθεί και από αξιολογητές των υπολοίπων ΔΑΟΚ των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας ή και από υπαλλήλους της ΔΑΟ της Περιφέρειας. Ο β΄ διοικητικός έλεγχος διενεργείται από αξιολογητή, υπάλληλο κάποιας από τις υπόλοιπες ΔΑΟΚ της οικείας Περιφέρειας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να εξασφαλίζεται ότι άτομα που έχουν διενεργήσει τον α΄ διοικητικό έλεγχο της αίτησης στήριξης δεν συμμετέχουν στη β΄ αξιολόγηση που αφορά την συγκεκριμένη αίτηση.»

Κατά λοιπά ισχύει η με αρ. 592/23-1-2019 απόφασή μας.

Μ.Ε.Π. Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ 
ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.