Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρυσός ο Γιάννης Κουκουσέλης από την Αλμωπία στην Κωνσταντινούπολη!



Ο νεαρός Έλληνας καρατέκα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, επικρατώντας στον τελικό της κατηγορίας cadet Kata, του Αιγύπτιου Ehab Omar με το εμφατικό 5-0
Ο αθλητής του Α.Σ Καράτε "Αλμωπία" χάρισε στη χώρα μας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, κατακτώντας την πρώτη θέση μέσα από 19 συμμετέχοντες στην κατηγορία.
Ο "χάλκινος" στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του περασμένου Μαρτίου, ξεκίνησε την πορεία του προς την κορυφή με δύο αγώνες "θρίλερ". Στον πρώτο γύρο επικράτησε του Σέρβου Rebro Matej με 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και τον, μετέπειτα "χάλκινο" της κατηγορίας, Kaynar Furkan (Τουρκία).
Από εκεί και πέρα ο Έλληνας καρατέκα βρήκε ρυθμό με τους αντιπάλους του να μην μπορούν να τον ακολουθήσουν. Στον ημιτελικό του πρώτου pool, ο Κουκουσέλης επικράτησε με 4-1 του Μαροκινού El Mansoury Salah παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του γκρουπ.
Εκεί συνάντησε τον Τούρκο Aslan Gorkem, τον οποίον κέρδισε επίσης με 4-1 εξασφαλίζοντας το μετάλλιο. Στο...χρώμα ο Κουκουσέλης δεν συμβιβάστηκε. Πήγε για το χρυσό το οποίο και κατέκτησε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.
Αντίπαλός του ο Αιγύπτιος, Ehab Omar, που σε αντίθεση με τον Έλληνα αθλητή, είχε φτάσει στον τελικό με μόλις δύο νίκες...Στον ημιτελικό ο Omar επικράτησε δύσκολα με 3-2 κόντρα στον Αζέρο Namazov Emin, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική.
Ο Κουκουσέλης ήταν απλά εντυπωσιακός και απόλυτα πειθαρχημένος στο πρόγραμμά του επικρατώντας με 5-0, κατακτώντας το πρώτο (για την ώρα) χρυσό μετάλλιο για την ελληνική αποστολή.
Επόμενη πρόκληση για τον Κουκουσέλη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτων των 21 ετών που θα λάβει χώρα στο Σαντιάγκο της Χιλής στις 19 Οκτωβρίου.

Στην προσωπική του σελίδα έγραψε: 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Δάσκαλο μου ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΒΙΔΗ που είναι συνεχώς δίπλα μου και όχι μόνο στον τομέα της προπόνησης. Και όλους όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα και με στήριξαν ψυχολογικά και οικονομικά. 
Σας ευχαριστώ όλους. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα για τον δρόμο προς το παγκόσμιο στο ΣΑΝΤΙΆΓΚΟ της ΧΙΛΗΣ. Η προσπάθεια και η προπόνηση μας συνεχίζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ"


Με πληροφορίες stathopoulost.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.