Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού με την ροζ φωταγώγηση του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών (βίντεο)


Την φωταγώγηση του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας. 

Το κτίριο φωταγωγήθηκε σε ροζ χρώμα συμμετέχοντας στην παγκόσμια πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων Οροσήμων της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού εν’ όψη της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού (25/10).

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο σύλλογος «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης όπως και οι γιατροί του Νοσοκομείου Γιαννιτσών Γιάννης  Κακουλίδης Παθολόγος, ογκολόγος διευθυντής της Παθολογικής κλινικής και η κα Κουπίδου, ακτινοδιαγνώστρια, ειδική στον μαστό.
Οι ομιλητές γιατροί έστειλαν το μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ - ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!
Το Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών φωτίστηκε  για να αφυπνίσει όλους μας σχετικά με τη σημασία που έχει η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση στην αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.
fpkg
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.