Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Forum Πόλεων και Περιφερειών της Ευρώπης ο Δήμαρχος Έδεσσας (φωτο)


Στο ετήσιο Forum των Πόλεων και των Περιφερειών της Ευρώπης συμμετείχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του δήμου μας. 
Το forum είχε ως κεντρικό σύνθημα «Δήμοι και Περιφέρειες: πυλώνες για το μέλλον της Ευρώπης», που δείχνει τον κεντρικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι! 
Ο Δήμος Έδεσσας έχοντας πρωταγωνιστήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, έχει αυξημένες δυνατότητες χρηματοδότησης κατά τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2020 – 27 που θα έχει ως προτεραιότητες το Περιβάλλον και την Ενέργεια. Σε ότι αφορά στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο είναι σαφές ότι η χώρα μας είναι ουραγός στην απορρόφηση κονδυλίων, λόγω αγκυλώσεων του κρατικού μηχανισμού. Ένα πάγιο αίτημα της Αυτοδιοίκησης είναι η επίσπευση των διαδικασιών.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας δήλωσε τα εξής:
«Η συμμετοχή μας στα ευρωπαϊκά δρώμενα είναι σημαντική όχι μόνο για την εξεύρεση οικονομικών πόρων αλλά και για την ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών. 
Θέλω να τονίσω ότι οι ευρωβουλευτές συζήτησαν εκτενώς μαζί μας και αφουγκράστηκαν τις επιθυμίες και τα αιτήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το γεγονός αυτό με γεμίζει αισιοδοξία αφενός για το μέλλον του θεσμού και αφετέρου για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των δράσεών μας».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δεν είναι δήμαρχος μειοψηφία είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε... καημενε επειδη ηταν, ειναι και θα ειναι για τα επομενα 4 χρονια δημαρχος για αυτο ηταν εκει.Ποια μειοψηφια και αλλα λογια να παρηγοριεστε...καημενε...Θα τον τρως στη μαπα και θα ψελιζεις εσυ και κανα δυο ομοιοι σου απο κανενα σχολιο-μπουρδα- κι εμεις θα γελαμε!!!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει παιδιά το ταξιδάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.