Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσοχή: Πρόβλημα με νέα αναβάθμιση των Windows 10


Μπορεί η Microsoft να προσπαθεί να βελτιώσει το σύστημα αναβάθμισης των Windows 10, αφού πλέον οι χρήστες έχουν απηυδίσει από τα λάθη, τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που προκαλούν στους υπολογιστές τους, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά.

Σύμφωνα με το Forbes, η ίδια η εταιρεία παραδέχθηκε ότι μια από τις μεγάλες αναβαθμίσεις των Windows 10, η οποία μάλιστα έδινε έμφαση σε ζητήματα ασφάλειας και κατανάλωσης ενέργειας, προκαλεί... κενό ασφαλείας στους υπολογιστές που εγκαθίσταται.

Συγκεκριμένα, για την αναβάθμιση με κωδικό KB4520062, η Microsoft ενημέρωσε ότι «μετά την εγκατάστασηή της, η Προωθημένη Προστασία από Απειλές (ΑΤΡ) του Microsoft Defender ίσως σταματήσει να λειτουργεί και αποτύχει να στείλει αναφορές. Επίσης ίσως λάβετε μήνυμα σφάλματος 0xc0000409 για το MsSense.exe».

Το ευτύχημα είναι ότι το πρόβλημα δεν θα επηρεάσει το σύνολο των χρηστών των Windows 10, αλλά όσους χρησιμοποιούν την έκδοση Enterprise, ενώ η εταιρεία ανέφερε ότι εργάζεται για να βρει μια λύση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.