Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Μαυραετοί πέρασαν νικηφόρα με 1-3 από το Ριζάρι


Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ του Γιάννη Γυριχίδη, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή τους πορεία πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του ιστορικού και αξιόμαχου ΟΡΦΕΑ με σκορ 1-3 και φιγουράρουν στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α1 μετά από πέντε αγωνιστικές.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι 1-2 λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων κατάφεραν να προηγηθούν στο 20΄ με γκολ του Κατικαρίδη. Απείλησαν μια δυο φορές ακόμη τους Μαυραετούς που διασώθηκαν από δεύτερη παραβίαση χάρη στις εκπληκτικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα Ματζούκη. Πολύ γρήγορα αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι και με σκόρερ το συνήθη ύποπτο Κυζιρίδη στο 30΄ ισοφάρισαν σε 1-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ του Γ. Γυριχίδη, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχαν τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή κι από τα άκρα δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Την πλήρη υπεροχή την μετουσίωσαν σε γκολ στο 70΄και πάλι με τον Κυζιρίδη και στο 75΄με το νεοεισελθόντα Τοπαλίδη κάνοντας το σκορ 1-3, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.  Πρέπει να τονισθεί ότι η κάθε ομάδα είχε και από ένα δοκάρι.
Η διαιτησία των κκ Τρυψιάνη, Κουπαράνη, Σιγάλα πολύ καλή.

Η σύνθεση της νικήτριας: (Γ.Γυριχίδης). Ματζπύλης, Κοκκινίδης, Τζάτζης, Κυργερίδης, Ξανθόπουλος, Γεωργιάς, Ζπ’υζπυάς, Δουλκερίδης, Μητρέντζης (Σαρρής), Κυζερίδης (Τοπαλίδης), Πισμισάκης (Θεοδωρούδης).
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΡΦΕΑ Ριζαρίου για την άψογη φιλοξενία.
ΒΠ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.