Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 1ο Συνέδριο Προσομοίωσης Περιφερειακού Συμβουλίου από το Σωματείο Εν Έργω


Το 1ο Συνέδριο Προσομοίωσης Περιφερειακού Συμβουλίου "Εν Έργω | 3η Πράξη Δημοκρατίας" είναι προ των πυλών και ξεκινά την ερχόμενη βδομάδα. Την ερχόμενη Παρασκευή ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου θα κηρύξει την έναρξη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου που συμμετέχουν 100 νέες και νέοι που προέρχονται από το σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο Περιφερειάρχης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Επικεφαλής των πέντε εικονικών περιφερειακών παρατάξεων θα έχουν ευκαιρία να γνωρίσουν την Οικονομική Επιτροπή, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, την Επιτροπή Υποδομών και Ανάπτυξης, την Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης και Βιομηχανίας και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Στις ως άνω Επιτροπές θα συζητηθούν και ληφθούν αποφάσεις για 10 θέματα ημερήσιας διάταξης. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου ευχαριστούν όλες και όλους τους συμμετέχοντες που αγκάλιασαν το εγχείρημα των νέων από τα Γιαννιτσά. Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσουμε μαζί τον δεύτερο βαθμό των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Σωματείο Εν Έργω
Έτος Ίδρυσης 2017 
Δήμος Πέλλας | Γιαννιτσά 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.