Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας (βίντεο)


Από την κεντρική πλατεία Λουτρακίου το πρωί της Κυριακής δόθηκε η εκκίνηση των 20,4χλμ. (Λουτρά- Λυκόστομο-Σωσάνδρα-Δωροθέα-Αριδαία) του 2ου Δρόμου Υγείας Αλμωπίας με την επωνυμία «Αγγελής Γάτσος». Τον αγώνα Δρόμου Υγείας που περιλάμβανε επίσης 5,1 χλμ. (Δυναμικού Βαδίσματος) και τα 1000μ. διοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας και τη Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών. Οι συμμετοχές έφτασαν στις 740.  Οι τυμπανιστές Agua Doce της Έδεσσας παρόντες όπως πάντα σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις της Πέλλας.  
Σε ανακοίνωσή της η Οργανωτική Επιτροπή αναφέρει:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, ο 2ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> στην Αριδαία Αλμωπίας,που διοργάνωσε ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας με τον Δήμο Αλμωπίας και την Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών.
Από νωρίς το πρωί,δρομείς όλων των ηλικιών, από Συλλόγους ή ατομικά,γεμάτοι χαμόγελα και ζωντάνια,έδωσαν το δυναμικό παρόν τους,συμβάλλοντας στον κύριο στόχο του Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας,που είναι ο Αθλητισμός για όλους.
Ο καιρός που τις τελευταίες ημέρες ήταν το μεγάλο ερωτηματικό,τελικά βοήθησε την προσπάθεια των αθλητών.
Οι συμμετοχές έφτασαν στις 740,αριθμός που ικανοποιεί πλήρως την Οργανωτική Επιτροπή.
Οι θετικές κριτικές και τα ενθαρρυντικά σχόλια όσων βρέθηκαν σήμερα στην Αλμωπία,μας γεμίζουν με δύναμη για την συνέχεια.Από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά για την υποστήριξή σας.
Θα ακολουθήσουν αναλυτικά δελτία τύπου,καθώς και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα
dromosyg
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.