Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 40χρονου στην ΕΟ Έδεσσας - Φλώρινας (φωτο)



Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 25ο χλμ. της ΕΟ Έδεσσας - Φλώρινας στο ύψος πριν την διασταύρωση της Περαίας.
Συγκεκριμένα ΙΧΦ- Ψυγείο που οδηγούσε 40χρονος από την Κρύα Βρύση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε σε παρακείμενο χωράφι καταστρέφοντας ολοσχερώς το μεταφερόμενο ψυγείο που ήταν φορτωμένο με λουλούδια. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας. 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών προκάλεσαν πολλά τροχαία ατυχήματα λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων και θα πρέπει οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΌΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΡΟΛΑΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι ο οδηγός του παραπάνω οχηματος. Σώθηκα απο θαύμα!!! Προσοχή στους οδηγούς που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου για τις μετακινήσεις τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και κρύβει πολλές" παγιδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.