Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικράτηση του Φ.Ο. Αριδαίας επί του Άθλου Αλεξάνδρειας με 73-61 στο ντέρμπι του Γ’ ομίλου εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ και ισοβαθμία στην κορυφή


Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 73-61

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας σε ένα συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε της αντίστοιχης του Άθλου Αλεξάνδρειας με 73-61. Πλέον οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του ομίλου, με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να έχει το πλεονέκτημα της διαφοράς των μεταξύ τους αγώνων δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. 
Η ομάδα της Αριδαίας ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα επιθετικά, βρίσκοντας λύσεις από μέση και μακρινή απόσταση, τιμωρώντας ακόμη και την πίεση σε όλο το γήπεδο των φιλοξενουμένων, προηγούμενη στο πρώτο δεκάλεπτο με 25-16. 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνα ζώνης του Άθλου σε συνδυασμό με την αστοχία στις ελεύθερες βολές των γηπεδούχων οδήγησε στη μείωση του σκορ στο ημίχρονο σε 36-31. 
Ισορροπημένο ήταν και το τρίτο δεκάλεπτο με τους παίκτες της Αριδαίας να ολοκληρώνουν βιαστικά τις επιθέσεις τους με την πίεση της κάλυψης της διαφοράς του πρώτου αγώνα και τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και να μειώνουν στο τέλος στον πόντο 51-50, με το παιχνίδι ουσιαστικά να ξεκινάει από την αρχή.  
Στην τελευταίο δεκάλεπτο ο Φ.Ο. Αριδαίας στηρίχθηκε πλέον και αυτός σε άμυνα ζώνης και ειδικότερα στην 1-2-2 με προσαρμογές, εγκλώβισε τους εξαιρετικούς περιφερειακούς παίκτες του Άθλου και με ορθολογικότερες επιλογές στην επίθεση δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας επικρατώντας με το τελικό 73-61.    
Επόμενος αγώνας για τον Φ.Ο.Α. την προσεχή Κυριακή και ώρα 12:00, στο Δ.Α.Κ. Νάουσας με αντίπαλο τον Ζαφειράκη.

Δεκάλεπτα: 1ο 25-16, 2ο (11-15)36-31 ημίχρ., 3ο (15-19)51-50, 4ο (22-11)73-61 τελικό. 
Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Αναστασιάδης): Σιδηρόπουλος, Κληντσάρης 7, Σαρικούδης 4, Παυλίδης, Παντής, Βασίλογλου Θ., Δουλκερίδης 9(1), Τσακίρης 2, Πετρούδης 17, Βασίλογλου Ι. 8(2), Τεντζέρης, Αμπάρης 26(2).

ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Αγγέλης): Αγγέλης, Μούτσα 4, Τακούτης 2, Χαριτόπουλος 13, Ντάμτσης 6, Παύλου 8, Ντάβλης, Παπαζήσης 3(1), Στάκταρης, Τσαρουχάς 25(3), Χατζηλεμονιάς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.