Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι μικρές αθλήτριες του Ίκαρου Έδεσσας και της Ελπίδας Αμπελοκήπων αναδεικνύουν τις ομορφιές της πετοσφαίρισης



Σ’ ένα πολύ φιλόξενο και όμορφο περιβάλλον, στο γήπεδο της Ελπίς Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, οι λιλιπούτιες αθλήτριες των δυο ομάδων πραγματοποίησαν αρκετούς αγώνες μεταξύ τους, το Σάββατο 23-11-2019. Τόσο τα παιδιά που αγωνίστηκαν όσο και οι γονείς που παρακολουθούσαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με το θέαμα και την οργάνωση των αγώνων. Για να αναβαθμιστεί το άθλημα τέτοιου είδους αθλητικές συναντήσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται συχνότερα. Οι αθλήτριες του Ίκαρου και της Ελπίς αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε παιχνίδια τριών εναντίον  τριών, χάρηκαν το παιχνίδι  και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.  Μια ευχάριστη έκπληξη, ήταν για τις μικρές αθλήτριες, η παρουσία της γυναικείας ομάδας της Ελπίς Αμπελοκήπων,  η οποία αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία. Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας χαιρέτησαν και φωτογραφήθηκαν με τις μικρές αθλήτριες.  

ΟΙ Παγκορασίδες   του Ίκαρου Έδεσσας αγωνίστηκαν την Κυριακή 24-11-19 στο ΔΑΚ Έδεσσας με τον Μίλωνα Γιαννιτσών στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να επικρατήσουν απέναντι στα κορίτσια του Μίλωνα και έτσι αναπόφευκτα ηττήθηκαν με 3-0 (18-25, 17-25, 15-25) σετ.  Ο χρόνος πιστεύουμε ότι είναι σύμμαχός τους, γιατί σε πολλά σημεία του παιχνιδιού έδειξαν καλά και αξιόλογα στοιχεία. Με δουλειά και θετική διάθεση, μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα τους και από παιχνίδι σε παιχνίδι να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, που θα τις χρειαστούν στο μέλλον. 
Ρέτζιου Ευτυχία(Τοτίδου Ακ, Ρουδίντση Χρ, Παπαζαχαρίου Ε, Τύμη Μ, Κυβελίδου Αθ, Οικονόμου Αν, Περτσεμλή Δ, Κιάιτση Αν, Μουντζουγιάννη Δι, Μάινου Ελ, Καρτσώλη Ελ, Ντόιτσε Εμ, Ιωαννίδη Μ, Ούτα Αν.)  




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.