Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Παρούτογλου: Τέλος συνεργασίας αν μου κοινοποιηθεί το ιδιωτικό συμφωνητικό Δημάρχου Αλμωπίας και Μελίτας


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλμωπία Ψηλά» Νίκος Παρούτογλου σε δελτίο τύπου που εξέδωσε δηλώνει μεταξύ άλλων ότι σε περίπτωση που κοινοποιηθεί επισήμως στον ίδιο ή στους συνεργάτες του, το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας και της Μελίτας Χισκάκη, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η απόσυρση από πλευράς του και των συμβούλων του από τις θέσεις ευθύνης θα αποτελέσει τη μοναδική διέξοδο. Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρει:

Στο επεξηγηματικό κείμενο για την απόφαση  του δρόμου της συνεργασίας ,προτάσσαμε το ξεπέρασμα των παθογενειών του παρελθόντος ,όπως την ασάφεια ,την σύγχυση ,την υποκρισία και την προσποίηση του λαϊκισμού.
Λέγαμε :  
"θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το περιεχόμενο της συνεργασίας θα είναι θεσμικό ,στην βάση αναπτυξιακών και προγραμματικών συγκλίσεων"
Και το εννοούσαμε..
...Σήμερα, με έκπληξη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έλαβα γνώση πως ο Δήμαρχος Αλμωπίας ,σύναψε ιδιωτικό συμφωνητικό με την κ. Χισκάκη Μελίτα ,εκχωρώντας της , ουσιαστικά , αρμοδιότητες γενικού γραμματέα.
Ουσιαστικά μια τέτοια ενέργεια ακυρώνει τον πυρήνα της προϋπόθεσης συνεργασίας και ταυτόχρονα θέτει υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα και νομιμότητα της ανεύθυνης αυτής πράξης.
Είναι προφανές ότι δεν είχα καμία ενημέρωση ,προφορική ,είτε την κοινοποίηση του ίδιου του εγγράφου.
Θέλω να κάνω σαφές ότι στα ζητήματα αρχών - προσωπικά αλλά και ως ψηφοδέλτιο "Αλμωπία Ψηλά" - δεν διαπραγματευόμαστε ούτε και υποχωρούμε.
Σ' αυτό το κομβικό σημείο δηλώνω, ότι εάν το συγκεκριμένο έγγραφο ,κοινοποιηθεί επισήμως σε μένα τον ίδιο ή στους συνεργάτες μου , τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η απόσυρση από πλευράς μου και των συμβούλων μου από τις θέσεις ευθύνης θα αποτελέσει τη μοναδική διέξοδο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.