Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λίνα Κοεμτζή: Επίσπευση των ερευνών ζητά η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά


Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά Λίνας Κοεμτζή, η οποία έχασε τη ζωή της στις 28 Νοεμβρίου του 2016 (αύριο Πέμπτη 28/11/2019 συμπληρώνονται  τρία χρόνια ακριβώς), κάνουν λόγο για καθυστέρηση στις έρευνες και πως δεν έχουν ενημέρωση για την πρόοδο αυτών. Αύριο το πρωί θα ζητήσουν την επίσπευση των διαδικασιών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 είχαν στείλει μία επιστολή πριν από δύο εβδομάδες, μέσω του δικηγόρου τους, στον νέο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το αίτημά τους έγινε γνωστό και θα παραθέσουν στον αντιεισαγγελέα όλα τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τους κάνουν να πιστεύουν πως η κόρη τους δεν αυτοκτόνησε και πως πίσω από τον θάνατό της κρύβονται ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, που την απειλούσαν με ροζ βίντεο και φωτογραφίες.
Επίσης, θα ζητήσουν κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων και αναπαράσταση-αυτοψία στον χώρο της εστίας για να αναδειχθούν, όπως λένε, οι αντιφάσεις που υπάρχουν στις μέχρι τώρα καταθέσεις.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μέσα στην εβδομάδα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση μάρτυρας από τα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο διαλεύκανσης των συνθηκών θανάτου της 22χρονης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.