Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας για το πετρέλαιο θέρμανσης: Για άλλη μια φορά είμαστε αδικημένοι!


Για άλλη μια φορά είμαστε αδικημένοι! Όσον αφορά την επιχορήγηση του πετρελαίου θέρμανσης μας εντάξανε στη Β’ ζώνη. Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος, στην συγκεκριμένη περίπτωση ήτανε που ήτανε μικρά τα ποσά της επιχορήγησης τώρα ολοκληρώθηκε το κακό. Ας έρθουν να δούνε από κοντά αυτοί που βγάζουνε αυτές τις αποφάσεις τις συνθήκες που επικρατούν το χειμώνα ειδικά στον ορεινό όγκο και μετά το συζητάμε για το ποσό που θα επιχορηγήσουνε σε κάθε νοικοκυριό! 
Είναι απαράδεκτο να γίνονται ¨εκπτώσεις¨ σε θέματα υγείας, στέγασης, σίτισης, παιδείας, θέρμανσης, στα αυτονόητα δηλαδή που δυστυχώς περνάνε στα δευτερεύοντα ζητήματα προκειμένου να βγουν τα νούμερα που χρειάζονται στα χαρτιά. Καλούμε τους αρμόδιους έστω και κατόπιν εορτής να διορθώσουν το λάθος τους, αλλιώς όπως δείχνουν τα πράγματα με την φτώχεια και την ανεργία που υπάρχει θα ξεπαγιάσουμε και φέτος. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.