Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευρεία σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών αύριο Τρίτη στην Βέροια - Έτοιμοι για κινητοποιήσεις


Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Βέροιας, Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», Ροδοχωρίου-Ημαθίας, Γυψοχωρίου-Πέλλας, Αμύνταιου-Φλώρινας, Τυρνάβου, Αμπελώνα, Αργυροπουλίου-Λάρισας υλοποιώντας τις αποφάσεις και κατευθύνσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων διοργανώνουν ευρεία σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών αύριο, Τρίτη 5 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ, στην Βέροια.

Στην σύσκεψη θα συζητηθούν οι απαράδεκτα χαμηλές τιμές στο ροδάκινο, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το εμπάργκο της Ε.Ε στην Ρωσία με τις υπογραφές όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, οι δασμοί από την Αμερική, οι ζημιές στο προϊόν που είτε δεν αποζημιώνονται όπως θα έπρεπε από τον ΕΛΓΑ είτε δίνονται κάποια ψίχουλα. Η σύσκεψη θα αποφασίσει τα επόμενα αγωνιστικά βήματα και με την κινητοποίηση όλων να υπάρξει κάλυψη του χαμένου εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών ώστε να συνεχίσουν την καλλιεργητική δραστηριότητα και να επιβιώσουν οι οικογένειες τους.

"Καλούμε τους ροδακινοπαραγωγούς των περιοχών να συμμετέχουν μαζικά στην σύσκεψη", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση- κάλεσμα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.