Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η «Βαλίτσα»: Η νέα (υπερ)«παραγωγή» του εκπαιδευτικού Γ. Γρηγοριάδη που θα «ταξιδέψει» σε διαγωνισμούς! (βίντεο)


Με αφορμή την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας διοργάνωσαν για 4η συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν πέρσι σε πανελλήνιους σχολικούς αγώνες και διαγωνισμούς.  
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με τίτλο «Η Βαλίτσα», που δημιούργησε ο εκπαιδευτικός και παρουσιαστής της εκδήλωσης, Γιώργος Γρηγοριάδης. Τεχνικά ήταν ότι καλύτερο και ότι πιο δύσκολο έχει επιχειρήσει να κάνει ο κ. Γρηγοριάδης, του οποίου καλλιτεχνικά κινηματογραφικά βίντεο έχουν βραβευθεί σε διαγωνισμούς. 

«Η ιδέα της δημιουργίας της ‘’Βαλίτσας’’, μου ήρθε πριν από ένα χρόνο την επόμενη μέρα της περσινής τελετής βράβευσης των μαθητών, ενώ σκεφτόμουν έναν πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο για να ξεκινήσω τη φετινή εκδήλωση βράβευσης» σημειώνει στην Η.Ε. karatzova.com, ο δημιουργός της παραγωγής, Γιώργος Γρηγοριάδης και προσθέτει: «Πάντα μου άρεσε η ιδέα του παντρέματος της δράσης στο πανί με τη ζωντανή παρουσία στη σκηνή και το είχα ξανακάνει στο παρελθόν, όχι όμως σε τέτοιο μέγεθος και με τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μία «υπερπαραγωγή» για τα δικά μου δεδομένα, και άρχισα να γράφω το σενάριο και να ψάχνω τραγούδια σχετικά με το θέμα, ενώ σιγά σιγά οι σκηνές και η αλληλουχία τους άρχισαν να παίρνουν ‘’σάρκα και οστά’’ στο μυαλό μου. Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους τον Σεπτέμβριο ήμουν έτοιμος για να ξεκινήσω τα γυρίσματα.» 
Ο πρωταγωνιστής της «Βαλίτσας», ο Χριστόφορος Καρακατσάνης, είναι μαθητής της Α΄ τάξης του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών και αθλητής του στίβου στον σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών». «Τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Η σοβαρότητα και η ηρεμία του τον έκαναν ιδανικό για το ρόλο του Τάκη», τονίζει ο κ. Γρηγοριάδης και συνεχίζει: 
«Το 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών ήταν η βάση των γυρισμάτων τουλάχιστον στην αρχή του βίντεο, ενώ η βοήθεια των δύο διευθυντών κ. Κενανίδη (που συμετείχε και στην αρχική σκηνή) και κας Πασχούδη ήταν ανεκτίμητη. Μάλιστα επειδή θέλαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο «επαγγελματίες» φτιάξαμε και μπλουζάκι με τα λογότυπα των δύο σχολείων και τη λεζάντα της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού αθλητισμού στα πλαίσια της οποίας έγινε και η εκδήλωση βράβευσης στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών. Κάθε φορά που πρέπει να συνεργαστούν πολλοί και διαφορετικοί φορείς εμφανίζονται προβλήματα και καταστάσεις που είναι αδύνατον να τις προβλέψει κανείς. Έτσι και στην περίπτωσή μας απίστευτες καταστάσεις και συμβάντα συνέβαιναν, αλλά στο τέλος όλα πήγαιναν καλά. Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών με τους μαθητές του και ο Δήμος Πέλλας ήταν αρωγοί σε όλα τα στάδια της πορείας του βίντεο και χωρίς τη βοήθειά τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίησή του.»
Η «Βαλίτσα» θα.. ταξιδέψει σε διαγωνισμούς και θα διεκδικήσει διακρίσεις τις οποίες αναμφισβήτητα αξίζει! Καλή επιτυχία!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.