Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει την Π.Ε. Πέλλας!


Έντονη βροχόπτωση πλήττει από χθες το βράδυ μέχρι αυτή την ώρα ολόκληρη την Π.Ε. Πέλλας! 
Κεντρικοί δρόμοι μέσα στα Γιαννιτσά μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ σημειώνονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στην πλατεία Γκόνου Γιώτα όπου η κυκλοφορία των οχημάτων είναι αυτή την ώρα σχεδόν αδύνατη!
Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι πεζοί καθώς λόγω του ύψους των νερών είναι πολύ δύσκολο να διασχίσουν τους δρόμους.
Το "κύμα" της βροχόπτωσης κινείται από δυτικά προς ανατολικά καθώς η σφοδρή βροχόπτωση πλήττει από χθες το βράδυ την Πέλλα και ξεκίνησε από την Αλμωπία και φθάνει μέχρι τα Γιαννιτσά. 
Ισχυρή βροχόπτωση επίσης πλήττει εδώ και λίγες ώρες μεγάλο μέρος της Αλμωπίας. 
Στην ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας αλλά και μέσα στην πόλη, η βροχή ξεκίνησε από χθες το βράδυ και προκλήθηκαν προβλήματα, με πιο χαρακτηριστικό την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τις 9.00 μ.μ. μέχρι στις 12.00 τα μεσάνυχτα. 


Πρωί- πρωί τα μηχανήματα και οι εργαζόμενοι του Δήμου Σκύδρας στο δρόμο...
Διασφαλίζουμε την ασφαλή διέλευση οχημάτων, απομακρύνοντας τα ύδατα λόγω της νεροποντής και μάλιστα σε δρόμο αρμοδιότητας και ευθύνης της αντιπεριφέρειας Πέλλας... Να τα λέμε και αυτά... αναφέρει η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στην προσωπική της σελίδα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών δέχθηκε δύο κλήσεις για άντληση υδάτων στην Τοπική Κοινότητα Γαλατάδων.
Πολλοί δρόμοι κεντρικοί, δημοτικοί, περιφερειακοί και αγροτικοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε "ποτάμια"  και θα πρέπει όλοι οι οδηγοί να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, οι καταιγίδες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θα θρηνησουμε περιουσίες σίγουρα, θύματα να μην θρηνησουμε στα Γιαννιτσά. Και ο δήμος κατασκευάζει θέσεις παρκινγκ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.