Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Άμεσα οι ενέργειες για την ολοκλήρωση της μελέτης για το οδικό τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα


Επιστολή Σταμενίτη προς των Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών για την ολοκλήρωση της μελέτης για το οδικό τμήμα «Μαυροβούνι-Έδεσσα».

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Καραμανλή και προς τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη, ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης ζητά από την ηγεσία του Υπουργείου να προχωρήσει άμεσα στην έγκριση των 3 τελευταίων συμβάσεων που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της μελέτης του οδικού τμήματος Μαυροβούνι – Έδεσσα του δρόμου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά -΄Εδεσσα». 

Συγκεκριμένα ο κύριος Σταμενίτης αναφέρει στην επιστολή του: «…θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σύμφωνα με την Διεύθυνση Οδικών Υποδομών έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες προεργασίες προκειμένου να προχωρήσουν οι 3 εναπομένουσες συμβάσεις ώστε να ολοκληρωθεί και να κλείσει η μελέτη για το οδικό τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα του δρόμου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα» και το έργο να καταστεί ώριμο μελετητικά για το κομμάτι αυτό». Συνεχίζει μάλιστα υπογραμμίζοντας ότι: «Δεδομένου ότι τα απαιτούμενα χρήματα (500.000 ευρώ) υπάρχουν και είναι δεσμευμένα στον ενάριθμο του έργου από το 2014, με ενέργειες της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, κρίνω αναγκαίο να σας ζητήσω να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έγκριση από πλευράς σας και στην άμεση έναρξη εκπόνησης των υπολοίπων των μελετών. Η μηδενική οικονομική επιβάρυνση για τον κρατικό προϋπολογισμό, μιας και τα χρήματα υπάρχουν, αίρει τυχόν εμπόδια και μας δίνει τη δυνατότητα άμεσης έγκρισης των διαδικασιών».
Στα πλαίσια της συνολικής παρακολούθησης του έργου ο Βουλευτής έχει ζητήσει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον Υπουργό κ. Καραμανλή προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εξέλιξης του έργου και να θέσει εκ νέου το αίτημα για την έγκριση των συμβάσεων που αφορούν στην ολοκλήρωση της μελέτης για το τμήμα «Μαυροβούνι – Έδεσσα».

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. μας έπεισες..απορώ ποιος σε ψηφισε απο την Εδεσσα..λυπάμαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ελεος πια,τόσο μας υποτιμάτε, θα συναντηθείς την επόμενη βδομάδα,και στέλνεις επιστολή!Πώς να πάει ο τόπος μπροστα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κ. Διονύση,αφού την άλλη βδομάδα θα συναντηθείς,η επιστολή ηταν εκτιθεσπεριττή.Μην εκτιθεσαι λοιπον.
  φίλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.