Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές


Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι :

1. Σε οικισμούς όπου δεν υφίστανται κλειστά αποχετευτικά δίκτυα ακαθάρτων, οι καταναλωτές θα πρέπει να αποχετεύουν τα οικιακά τους λύματα σε βόθρους σύμφωνα με τον Κτιριοδομικό Κανονισμό και

2. Η σύνδεση αποχέτευσης ακαθάρτων σε δίκτυο όμβριων υδάτων, αποτελεί παράνομη πράξη και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 1069/80 με φυλάκιση έως έξι (6) μήνες και χρηματικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και μετά από καταγγελίες συνδημοτών μας προς την επιχείρηση και προς τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την ύπαρξη παράνομων συνδέσεων αποχέτευσης ακαθάρτων στα αποχετευτικά δίκτυα όμβριων υδάτων, θα προβούμε άμεσα στην κλήση των καταναλωτών μας, σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν.1069/80, ώστε να δηλώσουν εγγράφως τον τρόπο αποχέτευσης του ακινήτου τους και στη συνέχεια θα διενεργήσουμε ελέγχους για τη διαπίστωση της ακρίβειας των δηλώσεών τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.