Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Με ιδιαίτερη επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Παροχή Α΄ Βοηθειών»



Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Παροχή Α΄ Βοηθειών» στους εργαζόμενους του ΝΠΠΔ «ΕΥ ΖΗΝ», μετά από αίτημα της Διεύθυνσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Έδεσσας. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σε δυο φάσεις με πρώτο το θεωρητικό μέρος την Τρίτη 5/11/2019 και στην συνέχεια το μέρος της πρακτικής άσκησης την Τρίτη 12/11/2019. 
Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το ΕΚΑΒ Πέλλας το οποίο και  ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα. Οι θεματικές ενότητες που αναλύθηκαν στο θεωρητικό μέρος ήταν η παροχή άμεσης βοήθειας σε έκτακτα περιστατικά όπως σε φαινόμενα πνιγμού, πνιγμονής, εγκαύματος, θερμοπληξίας, τραυματισμού άκρων, σπασμών κλπ. Στο πρακτικό μέρος έγινε αναπαράσταση της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ενώ συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία όλοι οι εργαζόμενοι του νομικού προσώπου προς ατομική τους εξοικείωση, βιώνοντας την ανάγκη  να σωθούν περισσότερες ανθρώπινες ζωές. 
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας συγχάρηκε την υπευθυνότητα και την ευαισθησία της εκπαιδευτικής αυτής ενέργειας, καθώς και τους συμμετέχοντες που αποφάσισαν να παρακολουθήσουν, γιατί οι γνώσεις είναι πολύτιμες για τη ζωή και την υγεία όλων.
Αξίζει να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπαιδευτές, μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ Πέλλας, τον κ. Πέτρο Στανίση, τον κ. Ηλία Μπούσμπα και την κ. Αναστασία Γιακουμή που με μεγάλη υπομονή και αίσθημα ευθύνης μας ευαισθητοποίησαν και μας δίδαξαν τις Α΄Βοήθειες.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.