Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΟΚ: Επιχειρηματίας παρακολουθούσε νεαρή φοιτήτρια με κρυφή κάμερα στο διαμέρισμα που της νοίκιαζε!


Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση ότι γνωστός επιχειρηματίας είχε τοποθετήσει στο διαμέρισμα που νοίκιαζε σε νεαρή φοιτήτρια κρυφή κάμερα και την παρακολουθούσε.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες ο Σκάι και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ο επιχειρηματίας το μίσθωνε στη φοιτήτρια από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη.
Η νεαρή, κάποια στιγμή, διαπίστωσε ότι πάνω από την κρεβατοκάμαρα, εξείχε ένα εξάρτημα, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα στον τοίχο.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ειδοποιήθηκε από την ένοικο να πάει στο διαμέρισμα προκειμένου να τον ενημερώσει για το αντικείμενο που μόλις είχε εντοπίσει. Εκείνος πηγαίνοντας στο διαμέρισμα την διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού, όμως η νεαρή φοιτήτρια φάνηκε δύσπιστη και έτσι κάλεσε έναν γνωστό της, ο οποίος γνωρίζει από ηλεκτρολογικά.
Το ίδιο πρόσωπο, εξετάζοντας προσεχτικά το εξάρτημα, διαπίστωσε ότι κάθε άλλο παρά αποτελεί μέρος του συστήματος συναγερμού, αλλά πως πρόκειται για μια κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει χωρίς ήχο αλλά με εικόνα την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και με κλειστά τα φώτα.
Η κοπέλα τρόμαξε και απευθύνθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και περί παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων.
Ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος από την Αστυνομία δεν κατέστη εφικτός στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τελικά, προσήλθε ο ίδιος λίγες μέρες αργότερα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, καταθέτοντας ότι πράγματι πρόκειται για μια κάμερα, η οποία ωστόσο δεν βρισκόταν σε λειτουργία.
Η κάμερα κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της νεαρής φοιτήτριας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.