Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα προβλήματα των αγροτών άκουσε ο Κ. Μητσοτάκης στο χωριό Αγία Βαρβάρα Ημαθίας (βίντεο)


Με νέους αγρότες και άλλους κατοίκους συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο χωριό Αγία Βαρβάρα του νομού Ημαθίας και συζήτησε για τα θέματα που τους απασχολούν. Μόλις έφτασε έξω από το καφενείο κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι.

Ανάμεσά τους οι παραγωγοί τσίπουρου, μίλησαν για τα προβλήματα τους, ζήτησαν από την κυβέρνηση να στηρίξει τους μικρούς παραγωγούς και του χάρισαν ένα μπουκάλι με τσίπουρο. Ο κ. Μητσοτάκης τους ρώτησε αν έχει γλυκάνισο και εκείνοι του απάντησαν ναι.

«Την περιοχή σας την αγαπώ. Εχουμε κάνει μια καλή αρχή, είμαστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει», είπε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στις ελαφρύνσεις που περιλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σε ότι αφορά με το πρόβλημα για τα ροδάκινα στις αγορές της Αμερικής τόνισε πως η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις και ο πρωθυπουργός θα επικοινωνήσει για το θέμα με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής, σημείωσε πως κάθε μέρα η κυβέρνηση κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και σημείωσε πως την ίδια ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισκεπτόταν το εργοστάσιο Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας, το οποίο θα επαναλειτουργήσει.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και στην Αγία Βαρβάρα συνομίλησε με τον δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα. Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκε το χιονοδρομικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για την υποστήριξη υλοποίησης νέου τετραθέσιου αναβατήρα. Όπως αναφέρθηκε, δεν έχει σημασία το μίσθωμα, αλλά η ευρύχωρη ανάπτυξη της περιοχής και η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον δήμαρχο στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν το επενδυτικό σχέδιο μακροχρόνιας μίσθωσης 30 ετών.
 
Πηγή: ΑΜΠΕ, wepost.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. apo 115 to mhna sta 220 mpravo sas mas teleiwsate. anti na to kanoun ana 6 mhnes opws htan kapote kai liga na plhrwnoume o agroths den plhrwnete ka8e mhna upopsin... akoma kurioi eimaste aplhrwtoi apo tis paragwges mas. oute gia na rantisoume den exoume oxi efka na plhrwsoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου αυτο ηθελα να αναφερω...η δεξια χωρις την εκκλησια την δικαιοσυνη και την δημοσιογραφια θα ηταν απλα μια βρισια...πρεπει μονοι μας να παρουμε την κατασταση στα χερια μας ολοι στους δρομους

      Διαγραφή
  2. Τέλος στις αυταπάτες για τις Πρέσπες από την κυβέρνηση - Γεωργιάδης:
    «Ούτε με Μ.Αλέξανδρο πρωθυπουργό δεν καταργούνται»!
    ΚΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΥΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα Γιαννιτσά δεν θα έρθει, πριν τις εκλογες τρεις φορέ ήρθε!!! Ορισμένοι καμάρωναν για αυτό !!!Τώρα που έχει εξουσία δεν μας καταδέχετε; Α στην έκθεση είπε ότι ο δρόμος για Θεσσαλονίκη δεν έχει ώριμες οι μελέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρθε 3 φορές για να πριονίσει τον Βελόπουλο αν δεν κατάλαβες. Γι΄ αυτό έβαλε και όλους σχεδόν τους υποψήφιους από εκεί. Φυσικά οι πανέξυπνοι τον στηρίξανε. Σας έχει πολύ ανάγκη, όπως και όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, και θα εμφανιστεί όταν έρθει η ώρα ξανά.
      Αλήθεια και να έρθει, τι περιμένεις από αυτόν. Θα μου πεις το Αλέξης ήταν καλύτερος; Μια από τα ίδια. Έτσι το σύστημα θα εμφανίσει νέα λουλούδια και ο λοβοτομημένος λαός θα ψηφίσει.
      Ο Κούλης λοιπόν πρωθυπουργός. Τι να περιμένουμε;;;;;;;;

      Διαγραφή
  4. Δώσε λεφτά στους αγρότες ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sas.xrostao.lefta.esis.mu.xrostate.jati.sas.kivernao!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.