Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασημένιος ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών


Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε για το έτος 2019 το 12ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας, που ολοκληρώθηκε σε πέντε αγωνιστικές και φιλοξένησε συνολικά 11 σκακιστικούς συλλόγους.
Ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα κατέκτησε την 2η θέση του Πρωταθλήματος και το ασημένιο κύπελλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Γιαννιτσών ήταν αυτή με την νεότερη ηλικιακά σύνθεση μεταξύ όλων των διαγωνιζόμενων ομάδων της Ένωσης.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές Αθανάσιο Λαμπρινό, Χαράλαμπο Αμιτζόγλου, Δημήτριο Πετρίδη, Κωνσταντίνο Ράπτη, Ευάγγελο Παντελίδη, Δέσποινα Ζουμπουρδικούδη και Θεοδώρα Πετρίδου.
Οι παίκτες συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ιωάννη Χατζηαβραμίδη και του έμπειρου σκακιστή του Ομίλου ΆνθιμουΣουγκάκη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.