Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε φάση υλοποίησης το έργο ύδρευσης της ΠαναγίτσαςΜε ιδιαιτέρως γρήγορους ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος της ύδρευσης της Παναγίτσας από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Έδεσσας. 
Το μέχρι τώρα γνωστό πρόβλημα της ποιότητας του νερού της Παναγίτσας με την παρουσία αρσενικού, το οποίο έχει ήδη επιλυθεί με την απομόνωση της προβληματικής πηγής, επιλύεται οριστικά και σε ότι αφορά στην ποσότητα του νερού που διοχετεύεται στο δίκτυο του χωριού. Φυσικά η ΔΕΥΑ Έδεσσας παρακολουθούσε και παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του νερού από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του ζητήματος, ενώ ταυτόχρονα ωρίμασε το έργο για την οριστική του επίλυση. Το έργο κατασκευάζεται σήμερα χρηματοδοτούμενο από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, με αρχικό προϋπολογισμό 300.000€. 
Το αποτέλεσμα αυτών των εργασιών θα είναι η επίλυση του χρόνιου προβλήματος της ύδρευσης, η βελτίωση της ποιότητας του νερού και η απομάκρυνση κάθε πιθανού κινδύνου για την υγεία των πολιτών.

Γραφείο Τύπου
Δήμου ΈδεσσαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.