Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσιάστηκε στην Έδεσσα το βιβλίο του Τρύφωνα Ούρδα "Ταξίδια στο χτες" (φωτο)Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της Έδεσσας, παρουσιάστηκε από τον Σύλλογο "βιβλιόφιλοι Έδεσσας," το βιβλίο του Τρύφωνα Ούρδα με τον τίτλο "ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΤΕΣ".
Για το βιβλίο μίλησαν ο δικηγόρος και δημοσιογράφος Παπαγιάννης Άρης και ο συγγραφέας Ευαγγελίδης Δημήτριος. Την παρουσίαση έκλεισε ο ίδιος ο συγγραφέας, μιλώντας για τις συγγραφικές του ανησυχίες που είχε, από τότε που ήταν μαθητής στο εξατάξιο γυμνάσιο Αριδαίας. 
Στο βιβλίο αναφέρονται τριαντατρία από τα διηγήματα που έγραψε ο συγγραφέας και δημοσιεύτηκαν κατά καιρούς στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες. Σχεδόν όλα έχουν περιεχόμενο λαογραφικό και διαβάζονται με ευχαρίστηση. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Ροζαλία Γαβριηλίδου, διαβάζοντας με άψογο τρόπο αποσπάσματα από τα διηγήματα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.