Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο συντοπίτης μας από το Π. Μυλότοπο, Στέφανος Θεοδοσιάδης, στο Voice! (φωτο)


Ο ταλαντούχος συντοπίτης μας από το Π. Μυλότοπο, Στέφανος Θεοδοσιάδης, θα εμφανιστεί απόψε Παρασκευή ή (το πιο πιθανό) την Κυριακή, στο γνωστό talent show που προβάλλεται στο Σκάϊ, The Voice of Greece!
Ο φίλος και συμπατριώτης μας τραγουδιστής, όπως έχουμε πληροφορηθεί από έγκυρες πηγές, άφησε θαυμάσιες εντυπώσεις στους τέσσερις κριτές του παιχνιδιού και όλοι αναμένουμε να δούμε το επεισόδιο που θα εμφανιστεί και φυσικά αν και ποιοι κριτές θα γυρίσουν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ταλέντο του 40χρονου συντοπίτη μας καλλιτέχνη (δημοτικός υπάλληλος του δήμου Πέλλας στο επάγγελμα) είναι τόσο πηγαίο, όσο & μεγάλο, που είναι αδύνατον ένας τουλάχιστον εκ των κριτών να μην γυρίσει την καρέκλα του στα blint auditions, στα οποία οσονούπω θα  εμφανιστεί ο συντοπίτης μας, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να συνεχίσει στα live, διαγράφοντας μια αξιόλογη πορεία!
Κοντά του στο family room o ο αδερφός του, ο γνωστός κομμωτής στα Γιαννιτσά, Φόρης Θεοδοσιάδης.

Καλή επιτυχία Στέφανε!!!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.