Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Εγκρίθηκαν 10 ιατροί για τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας


Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη ότι το υπουργείο προχωράει στην ικανοποίηση όλων των αιτημάτων που είχαν καταθέσει οι οργανισμοί των δύο νοσοκομείων και είχε θέσει με επιστολή του και ο Βουλευτής, εγκρίνοντας 10 θέσεις ιατρών για τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας (από 5 θέσεις για το κάθε νοσοκομείο).

Όπως υπογράμμισε ο Υφυπουργός, οι ιατροί θα στελεχώσουν τα Νοσοκομεία του Νομού Πέλλας μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Αναφορικά με την υλοποίηση του αιτήματος ο Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίηση του, σημειώνοντας ότι η αναβάθμιση των Νοσοκομείων του Νομού Πέλλας και η ενίσχυση τους με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αποτελεί βασική προτεραιότητα και ως εκ τούτου, οι παρεμβάσεις και οι ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση δεν θα πρέπει να σταματήσουν εδώ.

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. Καλά εσύ μας δουλεύεις κανονικά!
  Εγκρίθηκαν σε όλη την Ελλάδα όλες οι ελλειψεις και εσυ μας λες μετά από αίτημα μου. Τι να πω.. έλεος δεν απευθύνεσαι σε ιθαγενείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά, ένω ήδη έχουν δρομολογηθεί από το υπουργείο. Ποιοι νομίζετε ότι είστε τέλος πάντων. Βγάζετε Δ.Τ. για τετελεσμένες πράξεις, δηλαδή έλεος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν παναλετε εσείς οι σανοφαγοι τον πάνε βροχή τα μπραβο και τα λάικ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.