Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

150 Νέοι Γεωργοί της Πέλλας στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης παραγωγών «Α.Σ.Κ Φλαμουριάς» (φωτο)


Οι δραστηριότητες και τα επιχειρησιακά προγράμματα των αναγνωρισμένων οργανώσεων παραγωγών, τα προβλήματα και οι προοπτικές διάθεσης των αγροτικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καθώς και οι διαδικασίες πιστοποίησης αποτέλεσαν τα κύρια αντικείμενα της κατάρτισης των Νέων Γεωργών  κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης παραγωγών «Α.Σ.Κ Φλαμουριάς», στα πλαίσια των προγραμμάτων εκπαίδευσης που υλοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας .

Οι 150 Νέοι Γεωργοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τον τρόπο διαμόρφωσης των τιμών στην παγκόσμια αγορά, για την ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων καθώς και για τα υπολείμματα στα αγροτικά προϊόντα. Το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα μεγάλο τόσο για τις διαδικασίες πωλήσεων, τις εμπορικές συμφωνίες και τις εξαγωγές των οπωροκηπευτικών εντός και εκτός ΕΕ, όσο και για την  φυτοπροστασία και τις καλλιεργητικές τεχνικές που πρέπει να εφαρμόζονται.

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας καθώς και οι Ν. Αγρότες των προγραμμάτων κατάρτισης με κωδικούς 040,041,042,043,044,045 στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «« Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις ».  ευχαριστούν θερμά την διοίκηση και το προσωπικό του Α.Σ.Κ.Φλαμουριάς  για την λεπτομερή, έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.