Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Το θέμα της αυλής του 2ου Δημοτικού Σχολείου έφτασε στο τέλος του


Ο Δήμος Αλμωπίας σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο τακτοποίησης της δημοτικής περιουσίας με το ελληνικό δημόσιο στην περιοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας. Το θέμα της αυλής του 2ου Δημοτικού Σχολείου έφτασε στο τέλος του. Έγινε το αυτονόητο κι ένα ουσιαστικό θέμα που εκκρεμούσε από το 2012, επιλύθηκε οριστικά. Τις υπογραφές για την τακτοποίηση των ακινήτων έβαλαν, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου Στέφανος Πούλιος και η αρμόδια συμβολαιογράφος Καλλιόπη Βαγιανού. 

Στην διαδικασία υπογραφής παραστάθηκαν από την πλευρά του Δήμου, ο νομικός σύμβουλος του δημάρχου Εμμανουήλ Εμμανουηλίδης κι από την πλευρά του ελληνικού δημοσίου, η δικηγόρος Αργυρώ Ιακωβάκη. Ακόμη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτριος Γιάντσης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πολυξένη Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ιωάννης Κετικίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ιωάννης Σέλκος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου Χρήστος Χατζηγιαννίδης, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Αριδαίας – Υδραίας, ο διευθυντής του 2ου Δημ. Σχολείου Χρήστος Νάτσκος, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημ. Σχολείου και οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου Αλμωπίας. 

Στη σύντομη εισήγηση της, η συμβολαιογράφος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους σχετικά με το προς υπογραφή συμβόλαιο και τις ενέργειες που έγιναν πριν από αυτό. Μετά τις υπογραφές του συμβολαίου, οι υπογράφοντες ευχήθηκαν τη σύντομη ολοκλήρωση του έργου και την αλλαγή νοοτροπίας ως προς την αντιμετώπιση της διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας κυρίως από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Δήμου, ώστε στο εγγύς μέλλον, να δημιουργούνται ουσιαστικά έργα προς όφελος των πολιτών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.