Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι εκδηλώσεις στην 9η Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών



Το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται από φορείς, συλλόγους, μουσικά και θεατρικά σχήματα, μαθητές, χορωδίες & εθελοντές και με μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών, οι εκδηλώσεις στην 9η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά. 
Μέχρι και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 9ης Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, που διοργανώνουν ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., έχει ως εξής:

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, 6.30 μ.μ., πεζόδρομος: «Σχολικές Συν – Ωδείες», πεζόδρομος: Μια γιορτινή συνεργασία του  Εσπερινού ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, του  Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γιαννιτσών. Θα συνοδεύσουν οι Παντελής Πετρίδης (κιθάρα) και Ιωάννης Ανδρόνογλου (κιθάρα - λαούτο). Στη διεύθυνση η καθηγήτρια του Α.Δ.Ω.Γ. Μαρίνα Ιορδανίδου.
Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, 7.30 μ.μ., πεζόδρομος: «Live-πάρτι με την Banda Entopica». Παραδοσιακή μουσική, δυναμικά παιξίματα με έμφαση σε παραδοσιακά τραγούδια της βορείου Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού που θα ξεσηκώσουν τους επισκέπτες της 9ης Παραμυθούπολης.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, 6.30 μ.μ., πεζόδρομος: «Ο Αι Βασίλης στην Φυλακή με τους 83  μικρούς αρουραίους». Ο Αι Βασίλης μπλέκει σε μπελάδες και μπαίνει στη φυλακή! Τι γίνεται όμως τότε; Πως θα βγει; Τα παιδιά κάνουν τα πάντα για να τον βοηθήσουν! Θέλετε να μάθετε τι; (Κ.Ξ.Γ. Ορόσημο)
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, 6.00 μ.μ., πεζόδρομος: 5ο Χριστουγεννιάτικο Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού στην Παραμυθούπολη.  Τμήμα Στίβου & Βόλεϊ Γ.Α.Σ. Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών. Τα παιδιά θα πρέπει να ψάξουν μέσα στον χώρο της Παραμυθούπολης και στη γύρω περιοχή για να βρουν τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στο σεντούκι του χαμένου θησαυρού. Ντυθείτε ζεστά, φορέστε άνετα ρούχα & παπούτσια και ελάτε να ψάξουμε όλοι μαζί.
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, 8.00 μ.μ., πεζόδρομος: Live -  Pop- Rock    Party… με τους DECΗO. Χαρακτηρίζονται από πολλούς ως το next big thing συγκρότημα στο χώρο της pop-rock σκηνής. Κερδίζουν τις εντυπώσεις όπου εμφανίζονται με τα εντυπωσιακά Live Party τους κι έρχονται για να μας ξεσηκώσουν.
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 12.00 το μεσημέρι, πεζόδρομος: Θεατρική  Παιδική  Παράσταση με το έργο: «Η Μπουγάδα του Αι Βασίλη», από την Παιδική Σκηνή «Ροντίδη».  
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 7.30 μ.μ., πεζόδρομος: «Christmas Street ance» - Παρουσίαση της σχολής χορού «Χορομάθεια».
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 11.30 π.μ., πεζόδρομος: «Μια φορά κι έναν καιρό πέρασε μια μάγισσα από εδώ...». Ένα μουσικό παραμύθι γεμάτο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, νεράιδες, μάγισσες, καλικάντζαρους και ξωτικά. Έτοιμα να σας πάρουν από το χέρι και να ξεκινήσει το υπέροχο ταξίδι μας.  Μια συνεργασία των τμημάτων μουσικής προπαιδείας του  Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΔΙΕΚ Γιαννιτσών και του 1ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Πέλλας. Στη διεύθυνση η  Μαρίνα Ιορδανίδου. Θα συνοδεύσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Α.Δ.Ω.Γ. Ιωάννης Ανδρόνογλου.
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 7.00 μ.μ., πεζόδρομος: Σύλλογος Κρητών Γιαννιτσών «ΜΙΝΩΙΤΕΣ».

- Στις 21, 22, 24, 29, 30 & 31 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας,  ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  -29 δίνει την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους(και όχι μόνο), να στείλουν   γράμμα  στον Αι-Βασιλη με ένα ταχυδρομικό περιστέρι! Στην Παραμυθούπολη στο πεζόδρομο!!!
- Καθημερινά στο σπιτάκι της ¨ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ¨  θα μπορείτε να αφήνετε τις προσφορές  σας σε Φάρμακα –Παιχνίδια –Τρόφιμα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.