Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι εκδηλώσεις στην 9η Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών



Το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Συνεχίζονται από φορείς, καλλιτεχνικά σχήματα, συλλόγους, μαθητές, χορωδίες, εθελοντές και με μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών, οι εκδηλώσεις στην 9η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά. 
Μέχρι και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, οπότε και ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις, το πρόγραμμα της 9ης Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, που διοργανώνουν ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., έχει ως εξής:

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, 7.00 μ.μ., πεζόδρομος: Μουσικό - Χορευτική - Διαδραστική  παράσταση με τον Κούλη  Ξωτικούλη.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, 7.30 μ.μ., πεζόδρομος: Κρητική Βραδιά με τους: Γιώργο Σφακιανάκη: λύρα, Γιάννη Σφακιανάκη: λαούτο, Νίκο Τσακνάκη: κιθάρα, Κώστα Πηλίδη: Κρουστά, Βαγγέλη Μπαντή: Ασκομαντούρα. Συμμετέχει ο Σύλλογος Κρητών Γιαννιτσών  «ΜΙΝΩΙΤΕΣ»

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, 12.00 το μεσημέρι: Μουσικό -Χορευτική  Διαδραστική  Παράσταση με τον Κούλη  Ξωτικούλη.

Στις 30 & 31 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας,  ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  -29 δίνει την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους(και όχι μόνο), να στείλουν   γράμμα στον Αι-Βασιλη με ένα ταχυδρομικό περιστέρι! Στην Παραμυθούπολη στο πεζόδρομο!!!
- Καθημερινά στο σπιτάκι της ¨ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ¨  θα μπορείτε να αφήνετε τις προσφορές  σας σε Φάρμακα –Παιχνίδια –Τρόφιμα.


Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.