Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια της 9ης Παραμυθούπολης στον πεζόδρομο Γιαννιτσών (βίντεο)


Μέσα σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα, το βράδυ του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο στα Γιαννιτσά, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος κήρυξε την έναρξη της 9ης Παραμυθούπολης.  

Κόσμος, παιδιά, χορός, φώτα, πυροτεχνήματα, ο Αι Βασίλης, χρώματα, ήταν κάποια από τα στοιχεία που συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό που έστησε η Δημοτική Αρχή για ένατη συνεχή χρονιά, προσδίδοντας μια εορταστική λάμψη και έναν διαφορετικό τόνο στην πόλη των Γιαννιτσών, που είναι έτοιμη και φέτος να υποδεχθεί εκατοντάδες επισκέπτες από πολλές περιοχές της ευρύτερης περιοχής.

Μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, μαθητές  του Δήμου Πέλλας αλλά και από άλλες  περιοχές, θα συμμετέχουν και φέτος στην κορυφαία διοργάνωση του Δήμου Πέλλας.
Πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα ομορφύνουν και φέτος το εορταστικό σκηνικό που έχει στηθεί στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Την εκδήλωση των εγκαινίων άνοιξε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος , ο οποίος καλωσόρισε, ευχαρίστησε τους πολίτες που παραβρέθηκαν, αλλά και όσους συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της όμορφης Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας. Ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους και η χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά.
Κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ο ουρανός «έλαμψε» από τα δεκάδες πυροτεχνήματα που έδωσαν μια ξεχωριστή εορταστική νότα σε ολόκληρη την πόλη των Γιαννιτσών. Ακολούθησε συναυλία – πάρτι από τους «Bliss»

Η 9η Παραμυθούπολη θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 22.00 το βράδυ.
9paramith
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Εεε ρε και θα τρελαθούμε με τους εκατοντάδες επισκέπτες που περιμένει ο δήμαρχος μη χειρότερα δλδ από που τους περιμένει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εχθες ηταν μια απογοήτευση...Οι πάγκοι απο την εμποροπανήγυρη στήθηκαν στον πεζόδρομο!!!!!ας δουν λιγάκι οι υπεύθυνοι τι γίνεται στις αλλες πολεις...έτσι γιά να πάρουν μια ιδεα...Ποιοι επισκέπτες θα φέρουν?εδώ κοιτάζουν και οι κάτοικοι να παν και αλλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.