Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

AΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών - Αλμωπός Αριδαίας 1-0 (βίντεο)



Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που κέρδισε με 1-0 τον Αλμωπό, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, μειώνοντας σε 7 τους βαθμούς από την κορυφή.
Η ομάδα των Γιαννιτσών ψυχωμένη με πολύ πάθος και δύναμη κατάφερε να φτάσει σε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην καλύτερη ομάδα που πέρασε από τα Γιαννιτσά.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα συναρπαστικό 45’ με εναλλαγές της μπάλας και φάσεις μπροστά  και στα 2 καρέ , οι παίκτες και των 2 ομάδων έδειξαν πάθος, δύναμη  και δικαιολόγησαν σε αυτά τα 45’ τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι για το ματς.

Στην επανάληψη ο Αλμωπός πήρε μέτρα στο γήπεδο με την ομάδα της Αναγέννησης να κρατά αμυντικά και να προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα με αντεπιθέσεις.
Ο Αλμωπός έδειξε πολύ καλά στοιχεία και απέδειξε ότι δικαίως  βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μοιραίος για τον Αλμωπό ο Κωστούλας που παρότι ήταν πολύ δραστήριος στην τελική ήταν πολύ άστοχος. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά φέτος η Αναγέννηση ξεκίνησε το ματς με 5 παίκτες με καταγωγή από τα Γιαννιτσά ,σε τέτοια ντέρμπι γειτονικών ομάδων αυτό είναι καθοριστικός παράγοντας που ίσως και να  έγειρε την πλάστιγγα  προς το μέρος των Γιαννιτσών.

Για ακόμα μια φορά μελανό σημείο η μικρή προσέλευση κόσμου. Σήμερα  αυτοί  που δεν ήρθαν στο γήπεδο έχασαν ένα πολύ καλό ματς για τα δεδομένα της κατηγορίας.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

Μόλις στο 5’ πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για λογαριασμό του Αλμωπού με τον Κωστουλα, σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέρασε μόλις άουτ.

13’1-0,  ο Ταουσιάνης σκόραρε ευστοχώντας στο πέναλτι που εκτέλεσε , πέναλτι που κέρδισε ο Βουτσιάς σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή του Αλμωπού , έτσι διαμορφώθηκε το 1-0 παίρνοντας προβάδισμα οι γηπεδούχοι.

Στο 15’ αποχωρεί τραυματίας ο Βουτσιάς που μετά από μαρκάρισμα έπεσε στο έδαφος χτυπώντας στον ώμο του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Στο 28’ ο Γορντεν σπρώχνει με δύναμη ρίχνοντας στο έδαφος τον Γιαλαμουδη ο διαιτητής αφήνει το οφθαλμοφανές φάουλ με αποτέλεσμα ο σεντράρει δημιουργώντας φάση στην εστία των Γιαννιτσών

Στο 31’ σέντρα του Ντόγο, υ  κεφαλιά του Κωστούλα, δύσκολα σε κόρνερ ο Τόλιος.

Στο 34’ μακρινό σουτ του Κεφαλά ψηλά άουτ δεν ανησυχεί τον  Γώγο.

Στο 39’ μοναδική ευκαιρία για το 2-0 για την Αναγέννηση , ο Μουρίκι πασάρει στον Χιντασέλι   που σούταρε  μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ.

41’ Σουτ του Κωστούλα κόρνερ μετά από παρέμβαση Τόλιου.

Στο 47’ τράβηγμα του Μπαμπαλή στον Κωστούλα ο διαιτητής  άφησε αρχικά να σουτάρει από πλεονεκτική θέση ο παίκτης, η μπάλα κατάληξε  άουτ στην συνέχεια σφυριξε καταλογίζοντας το  πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που το κέρδισε η μπάλα έφυγε  ψηλά άουτ , παραμένοντας το 1-0.

65’ μακρινο φάουλ του Ταουσιάνη μπλόκαρε ο Μένιος.

Στο 66’ Νικολιτσας πασάρει μέσα στην περιόχη στον μοιραίο για τον Αλμωπό  Κωστούλα  από κοντά δεν βρίσκει στόχο το μόνο ώφελος κόρνερ για τους φιλοξενούμενους .

Στο 81’ ο Νικολίτσας θα κάνει την προβολή μέσα στην περιοχή  άλλα δεν θα βρει την μπάλα που έφυγε άουτ.

90’ δυνατό σουτ του   Ελευθεριάδη  έφυγε άουτ 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τόλιος, Μπαμπαλής, Γιαλαμουδης, Γκαρακλίδης,Βουτσιας(15’Λ.τ. Χιντασέλι), Σουκιας, Κεφαλάς(87’ Κωστάκης), Μουρικί,Καραμπάς Ταουσιάνης(75’ Γαρυφαλος), Στεφανίδης

ΑΛΜΩΠΌΣ :Μένιος, Μαγγιζης, Ποκοπιο, Μουντζούρης, Τσακογιάννης, Ασλαμπανογλου, Μέντης(75’Γιαννοπουλος), Νικολίτσας(90’ναουμίδης), Κωστούλας, Γοροντεν, Ντόγος(65’ Ελευθεριάδης).


Πηγή: matiespellas.gr, βίντεο-φωτο ORASI TV
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.