Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Αλμωπίας

Σας ενημερώνουμε ότι στο Δήμο Αλμωπίας συγκροτήθηκε, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης για το χρονικό διάστημα 1.9.2019 – 31.12.2023, ως όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες (άρθρο 76 Ν. 3852/2010. ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α’, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).

Για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, καλούμε όσους ενδιαφέρονται και δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση στο προηγούμενο χρονικό διάστημα (Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019) έχουν την δυνατότητα να κάνουν αίτηση έως την 10-12-2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ, σύλλογοι, οργανώσεις του Δήμου Αλμωπίας που είναι ενεργοί (έχουν αναπτύξει συναφή με το αντικείμενό τους δραστηριότητα κατά την τελευταία πενταετία) και έχουν συσταθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν από την είσοδό τους στην επιτροπή διαβούλευσης, να εκφράσουν εγγράφως τη βούληση συμμετοχής τους, προτείνοντας έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό εκπρόσωπό τους.

Η συμμετοχή στην επιτροπή είναι εθελοντική και άμισθη.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2384350241 κ. Παρούτογλου Νικόλαο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.