Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φιλικοί αγώνες Ίκαροι Γιαννιτσών - ΑΟ Γουμένισσας



Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του δεύτερου γυμνασίου Γιαννιτσών την Κυριακή 22/12 φιλικοί αγώνες ανάμεσα στις ακαδημίες των Ικαρων Γιαννιτσών και τις Γουμένισσας. Περισσότερα από 80 παιδιά και από τις δυο ακαδημίες πήραν μέρος,πρόσφεραν θέαμα αντάλλαξαν εμπειρίες και έφεραν τον φίλαθλο κόσμο κοντά στο παιδικό μπάσκετ. Στους τρεις συνολικά αγώνες που διεξήχθησαν πήραν μέρος δυο τμήματα αγοριών και ένα κοριτσιών 2009-07,αποσπώντας τα εύσημα για την μπασκετική βελτίωση μέσο της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες των Ικαρων. Παρακάτω οι δηλώσεις των προπονητών.

Σπόντης Νίκος: Προσφέραμε στους μικρούς μας αθλητές την εμπειρία αγώνων,σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν τον ταλέντο τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Ευχαριστολυμε τον κόουτς Νίκο Κοτλεα για την τιμή που μας έκανε καθώς επίσης την κόουτς των  κοριτσιών Ραφαηλία Παπανικολάου και ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε την επόμενη συνάντηση στην Γουμένισσα.


Με εκτίμηση το γραφείο τύπου των Ικάρων

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.