Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΚΑΠΗ Έδεσσας στην Κατερίνη (φωτο)



Το ΚΑΠΗ Έδεσσας πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΄Β ΚΑΠΗ Κατερίνης, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, προσκεκλημένο να παραστεί με τη χορωδία στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Θερμή υποδοχή και κατάλληλη ατμόσφαιρα δημιούργησαν συγκίνηση και χαρά στα μέλη των δύο χορωδιών που τραγούδησαν ύμνους των Χριστουγέννων με το συντονισμό του μαέστρου του ΚΑΠΗ Κατερίνης, κ. Κωνσταντίνου Σταθακοπούλου και των εμψυχωτών δασκάλων του ΚΑΠΗ Έδεσσας κ. Δημήτρη Γησάρη και κ. Ραφαήλ Πολυχρονιάδη.
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νίκος Τσιαμπέρας και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Έφη Λαζαρίδου τόνισαν την τεράστια προσφορά των ηλικιωμένων στη ζωή μας, έδωσαν γιορτινές ευχές, δωρίζοντας ένα εικόνισμα της Παναγίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο απερχόμενος Πρόεδρος της Διοίκησης κ. Αναστάσιος Παπαζήσης και σύσσωμο το όλο το προσωπικό του ΚΑΠΗ.
Η  Κοινωνική Λειτουργός του ΚΑΠΗ Έδεσσας κ. Σωτηρία Φιλούκατζη στο λόγο της ευχαρίστησε για την φιλοξενία, μετέφερε τις γιορτινές ευχές του Προέδρου του ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριου Γιώγα για την όμορφή αυτή συνάντηση, ο οποίος προσκαλεί να υπάρξει εκ νέου συνάντηση στο ΚΑΠΗ της Έδεσσας από τη νέα χρονιά που έρχεται.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.