Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΙΕΚ Έδεσσας: Εκπαιδευτική Επίσκεψη των Βοηθών Ραδιολογίας – Ακτινολογίας στην Ιατρική Διάγνωση & Πρόληψη Αλμωπίας (φωτο)



Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν στις 25.11.2019, οι σπουδαστές του τμήματος Ειδικότητας 'ΒΟΗΘΟΣ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας στην “Ιατρική Διάγνωση & Πρόληψη Αλμωπίας”, Διευθ. Αγ. Νικάνδρου 44, Αριδαία. Τους καταρτιζόμενους υποδέχθηκαν οι ιδιοκτήτες του κέντρου κα. Αμερσούλα Τσιροπούλου – Τεκνίδου, κος Δημήτριας Τσιρόπουλος και τους συνόδευσαν οι εκπαιδευτές τους κα. Ευαγγελία Γαζέπη Χειρίστρια Ιατρικών Συσκευών και κος Παύλος Μάρκου Φυσικός Ιατρικής Απεικονιστικής – Ακτινοφυσικής.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του τμήματος και μαθήματος τους Ακτινοτεχνολογία (πρακτική στην κλινική) Γ εξαμήνου με επίδειξη συστήματος ακτινολογικής οστεοπυκνομετρίας (DXA system) και με ενημέρωση και εκπαίδευση για τις διαθέσιμες ιατρικές/κλινικές εφαρμογές του, τα συνοδά ομοιώματα του και την εκτέλεση εξετάσεων μέτρησης και ανάλυσης οστικής πυκνότητας (ΒΜD) στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, στο ισχίο και στο άνω άκρο (χέρι) για τη διάγνωση και πρόληψη της οστεοπενίας και της οστεοπόρωσης.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.