Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αλμωπίας


Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, η ΔΗ.Κ.Ε.Α. και το Τ.Σ. Αριδαίας, σας προσκαλούμε στις παρακάτω Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει για μικρά και μεγάλα παιδιά!

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 11:00, στον πεζόδρομο Αριδαίας, Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ, με Ξυλοπόδαρο, ξωτικό, Νεραϊδούλα που θα μας μεταμορφώσει, μουσική, χορό, παιχνίδι, face painting και φυσικά ο Άγιος Βασίλης θα μας περιμένει με πολλές εκπλήξεις!

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 11:00, στον πεζόδρομο Αριδαίας το Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ συνεχίζεται, στο ίδιο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 18:30, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας Χριστουγεννιάτικη μουσική συναυλία των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Τ.Δ. ΝΟΤΙΑΣ, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Μ.Σ.)
11:00 Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ με όλους τους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, (Ξυλοπόδαρο, ξωτικό, Νεραιδούλα), πολύ μουσική, χορό και παιχνίδι, face painting και φυσικά τον Άγιο Βασίλη που θα μας περιμένει με πολλές εκπλήξεις!
14:00 Ζωντανή μουσική με την Κυριακή Παρτσανάκη και τον Πέτρο Πουσίνη στο Τραγούδι, τον Ζώη Ζαφειρίου στα Πλήκτρα και τον Χρήστο Καρασάββα στο Μπουζούκι.
Πλούσια εδέσματα και κρασί δωρεάν!

Σας περιμένουμε!!!

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.