Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιδρυτική Γενική Συνέλευση Αγροτικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης "Ομόνοια"


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη η ιδρυτική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) του Αγροτικού Συλλόγου (Α.Σ.) ¨ΟΜΟΝΟΙΑ¨ Κρύας Βρύσης Ν.Πέλλας με μεγάλη συμμετοχή στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στην Κρύα Βρύση.

Κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώνονται από τις πολιτικές των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια, των κατευθύνσεων της ΚΑΠ, δημιουργήθηκε η αναγκαιότητα της ίδρυσης του Α.Σ.. Οργανωμένα να παλέψουμε για την επιβίωσή μας. Χρόνο το χρόνο το εισόδημά μας συρρικνώνεται, και όλο με μεγαλύτερη δυσκολία ξεκινάμε τη νέα καλλιεργητική περίοδο. 

Το κόστος παραγωγής εκτοξεύτηκε, οι τιμές των προϊόντων που παράγουμε διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ορέξεις των μεγαλοεμπόρων, των βιομηχάνων και των εκκοκκιστών. Τον ΕΛΓΑ τον χρυσοπληρώνουμε χωρίς να έχουμε πλήρη και έγκαιρη κάλυψη των ζημιών. Οι δυσβάσταχτες ασφαλιστικές εισφορές δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα στις παροχές υγείας και στις συντάξεις.

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, της περιοχής μας, να συσπειρωθούν αγωνιστικά στον Α.Σ., να τον δυναμώσουν και με τη συμμετοχή τους στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν 12 Γενάρη 2020 για την εκλογή Δ.Σ. όπως αποφασίστηκε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.