Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το σεμινάριο διαχείρισης εργασιακού άγχους στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας (φωτο)


Ένα ακόμη σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας στις 10 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα πληροφόρησης νέων, στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών.
Το θέμα το οποίο παρουσιάστηκε και συζητήθηκε από την  ψυχολόγο του κέντρου και συντονίστρια της  δράσης Ρίντου Ευαγγελία, σε συνεργασία με την κ. Δημητριάδου Θωμαή σύμβουλο απασχόλησης(ΙΝΕ ΓΣΕΕ) ήταν η διαχείριση του εργασιακού άγχους.
Μια κατάσταση δυσφορίας την οποία βιώνουν πολλοί εργαζόμενοι ως απάντηση στα ερεθίσματα του εργασιακού του περιβάλλοντος και η οποία πολλές φορές έχει ως συνέπεια οργανικές, πνευματικές και ψυχικές εκδηλώσεις, καθώς και μειωμένη εργασιακή απόδοση.
Στο εργαστήρι συμβουλευτικής οι συμμετέχοντες αφού ενημερώθηκαν  για τους  παράγοντες, οι οποίοι ενοχοποιούνται για την πρόκληση εργασιακού άγχους, εκπαιδεύτηκαν σε διάφορες τεχνικές με τις οποίες θα μπορούσαν να διαχειριστούν, να περιορίσουν και να μειώσουν τις  επιπτώσεις του.
Στο τέλος της συνάντησης «δήλωσαν» σε ποιο επάγγελμα φαντάζονται ότι δεν θα βίωναν εργασιακό άγχος.
Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν !
Δηλώσεις ενδιαφέροντος και συμμετοχής με σκοπό την οργάνωση παρόμοιου εργαστηρίου συμβουλευτικής αλλά και άλλων με ποικίλες θεματικές, όπως διαπροσωπικές σχέσεις, συγκρούσεις στον χώρο εργασίας, συγκρούσεις στην οικογένεια, φροντιστές  ΑΜΕΑ, μονογονεικότητα κ.ά. θα γίνονται καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου στο τηλέφωνο 2382028293 Ρίντου Ευαγγελία ή στο email : rintou@giannitsa.gr.


Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.