Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Αύριο το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η έναρξη των εκδηλώσεων



Οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Έδεσσας ξεκινούν την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου στο πάρκο Μικρών Καταρρακτών με μουσικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που θα ξεκινήσει στις 18:00 και περιλαμβάνει παιχνίδια, θεατρικά, ανιματέρ, διαγωνισμούς και ζωγραφική προσώπου.
Στις 20:00 το άναμμα του δέντρου από τον Δήμαρχο Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου, στην πλατεία Στουγαννάκη.
Με εορταστική διάθεση σας περιμένουμε όλες και όλους στην έναρξη των φετινών εκδηλώσεων.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αλλη μια χρονια με το πιο απαραδεκτο δεντρο.με τον ιδιο διακοσμο 20 χρονια με μηδενικη οργανωση.απαραδεκτος ο δημος για αλλη μια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στραβομαρα εχεις σιγουρα αν μη τι αλλο Τωρα εμεις οι υπολοιποι βλεπουμε καινουριο διακοσμο περσινο στη πλατεια Ελευθεριας στο γηπεδο απεναντι στη Μοναστηριου στην Ηφαιστιωνος.Δυο χρονια πριν η Φιλιππου πεζοδρομος περσινος διακοσμος κλπ...Γραφεις που γραψεις ψευτιες ας μην ειναι τοσο οφθαλμοφανεις γιατι εμεις βλεπουμε...ε!!! ενω εσενα σε εχει τυφλωσει το μενος που εχεις για τον Δημαρχο Υπομονη 4 χρονια ακομα.

      Διαγραφή
    2. Το να εισαι εντελως τυφλωμενος απο την αγνοια σου....το εχεις δει; πανε σε κανενα γιατρό ....το δεντρο ειναι ολοκαίνουργιο και περιπου 12 μετρα αν σε αφηνει η τυφλα σου να το δει.....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.