Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πράσινο Σημείο στον Δήμο Έδεσσας


Ένα ακόμα σημαντικό έργο του Δήμου Έδεσσας για την προστασία του περιβάλλοντος εντάσσεται στο ΕΣΠΑ, σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης των αξιολογημένων προτάσεων της πρόσκλησης για δημιουργία Πράσινων Σημείων.
Το Πράσινο Σημείο του Δήμου Έδεσσας έχει προϋπολογισμό 694.173,46€ και αναμένεται να συμβάλει αποφασιστικά στη βελτίωση της ανακύκλωσης και τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών.
Η βελτίωση της υπηρεσίας ανακύκλωσης είναι βασικός στόχος για το Δήμο Έδεσσας και η δημιουργία του Πράσινου Σημείου θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πόσες χιλιάδες ευρώ έχει έσοδα ο Δήμος Έδεσσας από την ανακύκλωση;; Μηδέν... Μηδέν; Γιατί; Πόσα έξοδα; εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!!! Για ποιον λόγο καίγεται ο Δήμος για την ανακύκλωση; Για ποιον λόγο γέμισε η πόλη μπλε κάδους; Μα για να σωθούν οι πράσινοι κάδοι σε εργολάβο και ταυτόχρονα να μειωθούν τα δρομολόγια-έξοδα του αγαπημένου μας εργολάβου!!!!. Ξύπνατε ρεεεε!!!. Τα πάνε κάθε μέρα Θεσσαλονίκη τα ανακυκλώσιμα, ξοδεύοντας καύσιμα, με αβαριες στα οχήματα, με οδηγούς ταλαιπωρημενους, γιατί;;; Για το περιβάλλον, εδώ γελάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.