Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με νίκη ξεκίνησε το Παιδικό Τμήμα του "Μ. Αλέξανδρου" Γιαννιτσών


Με το «δεξί» ξεκίνησε το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., κερδίζοντας την Κυριακή 15/12/2019 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» την αντίστοιχα ηλικιακά ομάδα του «ΑΟΚ Γουμένισσας» με σκορ 52-44.
Η ομάδα του «Μέγα» παίζοντας πολύ καλή άμυνα από την αρχή του παιχνιδιού έλεγχε τον ρυθμό, αλλά τα πολλά λάθη στην επίθεση κρατούσαν τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ, αφού το ημίχρονο έληξε βρίσκοντας την ομάδα των Γιαννιτσών μπροστά με ένα πόντο, 22-21.
Η ομάδα της Γουμένισσας συνεχίζοντας την άμυνα ζώνης δυσκόλεψε επιθετικά και στο τρίτο δεκάλεπτο την ομάδα των Γιαννιτσών «κλείνοντας» με σκορ 36-34.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του «Μέγα» συνεχίζοντας την πολύ καλή άμυνα της, κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης που συνέχισε να παίζει η ομάδα της Γουμένισσας και να πάρει εύκολα το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 52-44.
 Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την σημερινή τους νίκη. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα και καταφέραμε να κρατήσουμε το παιχνίδι κοντά μας. Επιθετικά βρήκαμε εύκολα τον δρόμο για το αντίπαλο καλάθι μόνο σ το τελευταίο δεκάλεπτο απέναντι στην άμυνα ζώνης της Γουμένισσας και «πήραμε» το παιχνίδι.
Συνεχίζουμε την δουλεία μας στην προπόνηση με συγκέντρωση και πειθαρχεία για να γίνουμε ακόμα  καλύτερη σαν ομάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς όλων των αθλητών μας  που είναι δίπλα μας και μας βοηθούν σε κάθε προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας.»

Τα δεκάλεπτα: Α:10-09 Β:12-12 Γ:14-13 Δ:16-10

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής)Παπαδόπουλος Κ., Υγειονομάκης Κ,. Στάχταρης Γ., Χατζηαντωνίου Μ., Βένος Μ., Βένος Π., Καρουλίδης Ι., Χατζηχαρίτωνος Χ., Καραμανλής Γ., Σταμενίτης Σ., Μπόσκος δ., Λαφαζανίδης Ι.

«Α.ο.κ. Γουμένισσας»: (Π. Κούπανης) Αγγελοστογιάννης Τ., .Σούλλης Ν., Σανιδάς Σ., Καρακόλης Δ., Σιρίτσης Π.,  Καραφύλτσης, Κώστας.,Τζάκος, Πούλος , Παπαγεωργίου , 




Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.