Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θέματα σχολικού αθλητισμού συζήτησαν Αλέξανδρος Πασχάλης και Ελισάβετ Ταϊγανίδου


Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 μεταξύ του κ. Αλέξανδρου Πασχάλη, Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού  και Αθλητισμού, και της κας Ελισάβετ Ταϊγανίδου, Υπεύθυνης Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Πέλλας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία των δύο φορέων που αυτοί εκπροσωπούν, με σκοπό την ανάπτυξη του σχολικού και εξωσχολικού αθλητισμού. Ειδικότερα, αναφέρθηκαν στην διοργάνωση αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ, Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων που απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες  των  Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης της Έδεσσας. Η συζήτηση που εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα είχε ως αποτέλεσμα την συστηματική  ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο φορέων, την κοινή στοχοθεσία σε θέματα παιδείας και αθλητισμού και τον εντοπισμό της ανάγκης ένταξης και στήριξης των προαναφερόμενων διοργανώσεων και από άλλους φορείς.
Για το φετινό σχολικό έτος οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ που πρόκειται να υλοποιηθούν είναι οι εξής και άλλες μικρότερης κλίμακας δράσεις :
α) Επιτραπέζια Αντισφαίριση και Σκάκι Γυμνασίων και Λυκείων, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας το Δεκέμβριο,
β) Καλαθοσφαίριση 3x3, Αντισφαίριση και Ποδοβόλεϊ Λυκείων, στην τοποθεσία Πασά Τσαϊρ το Φεβρουάριο,
γ) Αντιπτέριση Γυμνασίων και Λυκείων και Κλασικός Αθλητισμός Γυμνασίων, στο Δημοτικό στάδιο Έδεσσας  το Μάρτιο,

δ) Χειροσφαίριση 5 x5 και  Πετοσφαίριση Γυμνασίων στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας  τον Απρίλιο  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.