Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Σύσταση επιτροπής για την διεκδίκηση κατασκευής σύγχρονου οδικού άξονα Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (βίντεο)


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας με μοναδικό θέμα την συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κατασκευή σύγχρονης οδικής σύνδεσης Έδεσσας – Θεσσαλονίκης. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ, οι βουλευτές Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης και Θοδώρα Τζάκρη, ο αντιπερειφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Πέλλας Ι. Τσώτσος, εκπρόσωποι, των Δήμων Αλμωπίας και Σκύδρας, παραγωγικών φορέων, της αστυνομίας και φυσικά όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας. Κατατέθηκαν προτάσεις για τους τρόπους δράσεις προκειμένου να πιεσθεί η κεντρική εξουσία να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση της κατασκευής σύγχρονης οδικής σύνδεσης Έδεσσας – Θεσσαλονίκης. Καταλήγοντας συμφωνήθηκε η σύσταση επιτροπής προκειμένου να διεκδικήσει άμεσα την επίλυση αυτού του μεγάλου και ζωτικής σημασίας έργου για την Πέλλα. 

Δείτε όσα έγιναν στην ειδική συνεδρίαση:






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τρείς λαλούν και στόχος χορεύουν.
    Αν δείτε εσείς δρόμο μέχρι το 2050 να χαίρεστε. Όταν δεν θες να γίνει κάτι κάνεις επιτροπές. Μην ξεχνάτε τα πενιρλί που δεν θα πουλήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10,32 να αγιάσει το στόμα σου ,αν δεν θέλεις να λύσεις ένα θέμα φτιάξε μία επιτροπή. τετραιχνο δρόμο δεν πρόκειται να δούμε ούτε το 2080.Και το ωραίο είναι ζητάνε να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Μα το παρελθόν ειναι αυτό που διδάσκει και καθοδηγεί.Δηλαδη δεν θα προβάλουμε την μεγάλη αδικία που έγινε με τα 120 εκατομμύρια;Που αν τα διεκδικούσαν τότε,ο δρόμος τωρα θα είχε κατασκευαστεί συμφωνα με τα λεγόμενα τους ,οι δύο παρακάμψεις και με τις αφαιρέσεις που κάνανε, 60 εκατομμύρια και μαυροβονι εδεσσα 30εκατομμύρια. Ας κάνουν την αυτοκριτική τους,για την τεράστια ευθύνη που έχουν ,που κάνανε ολοι τους τότε τουμπεκί σε βάρος του Νομού. ΝΤΡΟΠΉ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.Η ΠΕΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΔΕΣΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.