Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υποψήφιος για «Coach of the Year» ο Απόστολος Τσιτσιπάς


Η χρονιά που κλείνει σε 20 ημέρες ήταν ίσως η καλύτερη, από πλευράς διακρίσεων, για την οικογένεια Τσιτσιπά.
Κάτω από τις οδηγίες του πατέρα του, Απόστολου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάνει τεράστια βήματα (πρόσφατα κατέκτησε το ATP Finals και ανέβηκε στο νο 6 του κόσμου) και στα 21 του μόλις χρόνια συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων αθλητών του τένις παγκοσμίως.
Μετά την ανάδειξή του σε κορυφαίο αθλητή για το 2019 από τον ΠΣΑΤ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μεταξύ των υποψηφίων και για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς (Most Improved Player) από την ATP, ενώ και ο πατέρας του, Απόστολος, βρίσκεται στη λίστα των προτεινόμενων της διεθνούς ομοσπονδίας τένις για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή για το 2019!
Οι υπόλοιποι τέσσερις υποψήφιοι για το «ATP Coach of the Year», είναι οι Κάρλος Μόγια (προπονητής του Ράφα Ναδάλ), Ζιλ Σερβάρα (του Ντανίιλ Μεντβέντεφ), Νίκολας Μάσου (του Ντόμινικ Τιμ) και Βιτσέντζο Σαντοπάντρε (του Ματέο Μπερετίνι).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.