Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Erasmus+ KA2: Με επιτυχία διοργάνωσε την 4η διακρατική συνάντηση Ευρωπαϊκού προγράμματος το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών (φωτο)


Το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών από τις 1/12-7/12 διοργάνωσε με επιτυχία την 4η διακρατική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος (Συμπράξεις για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών, Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης):
Erasmus+ KA2 “ Σχολική Διαμεσολάβηση – Μαθητές Ηγέτες ”, στο οποίο το σχολείο μας συμμετέχει
Οι φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 6 Ευρωπαϊκές χώρες : Ελλάδα, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή, όσο και το δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο για την υποδοχή που παρείχαν στους εταίρους μας. Τους υπαλλήλους στο Δήμο Πέλλας και Έδεσσας για τις ξεναγήσεις που παρείχαν αντίστοιχα στα μνημεία των Γιαννιτσών και στους καταρράκτες της Έδεσσας και την Διευθύντρια του ΕΚ Γιαννιτσών, κ Οικονομίδου για την  ξενάγηση στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πολιτιστικό και αιμοδοτικό Σύλλογο Αχλαδοχωρίου που παρείχε τις παραδοσιακές στολές που φορούσαν οι μαθήτριές μας κατά την υποδοχή των εταίρων μας καθώς και τον πολιτιστικό Σύλλογο Δαμιανού «Διογένης» για τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματός του στην υποδοχή των εταίρων μας.

Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ
erasm2 Βασιλειάδης Αντώνης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.