Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mε απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή των Ικάρων Γιαννιτσών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη



Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσαν οι πρεσβευτές του Γιαννιτσιώτικου μπάσκετ - Ίκαροι Γιαννιτσών- την συμμετοχή του στο δεύτερο διεθνές Χριστουγεννιάτικο τουρνουά στα εκπαιδευτήρια μαντουλίδη

Το τριήμερο 27,28,29 Δεκέμβριου το προπαιδικο τμήμα 2005-06 του συλλόγου μας συμμετείχε για δεύτερη χρόνια στο διεθνές τουρνουά όπου κατέκτησε την τριτη θέση παίζοντας στο μικρό τελικό με την ομάδα της ΜΕΝΤ όπου και νίκησε.Τα παιδιά από τα Γιαννιτσα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό  τους και παίζοντας φαντάστηκο μπασκετ κατάφεραν να αποσπάσουν τον χειροκρότημα τόσο των αντιπάλων όσο και του κόσμου που κατέκλυσε το γήπεδο.
Παρακάτω οι δηλώσεις του υπευθύνου των ακαδημιών , Σπόντη Νίκου.

Σπόντη Νίκος: είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Ο αθλητικός σύλλογος μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής του και αυτό μας δημιουργεί την υποχρέωση να συμμετέχουμε σε ανάλογου μεγέθους εκδηλώσεις με σκοπό την αναβάθμιση του Μπάσκετ της πόλης μας. Εδω θα ήθελα να σταθώ στην προσπάθεια που γίνεται από την μέρος της διοίκησης και προσωπικά από τον πρόεδρο Γραμματικούς Ευάγγελο ο οποίος δραστηριοποιείται συνεχώς για την εξέλιξη τόσο των τμημάτων υποδομής-μίνι-παιδικό όσο και για το αντρικό,ο οποίος έφερε στον συλλογή δυο καταξιωμένους προπονητές τον Δημήτρη Καραμιχάλη και Αντρεα Οκλαλιωτη.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σακη Λαιο και την διοίκηση των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη οι οποίο μας τίμησαν με την πρόσκληση τους στο τουρνουά,ήταν αξέχαστες εμπειρίες τόσο για τους αθλητές τόσο και για εμάς. Τελος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου οι όποιο συμμετείχαν στο τουρνουά και κατέθεσαν την ψυχή τόπος αυτές τις τρεις μέρες. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς αυτών των παιδιών οι οποίο ήταν δίπλα στα παιδιά τους σε όλους τους αγώνες.
Δεσμευόμαστε στην διεξαγωγή αντίστοιχων διοργανώσεων στο άμεσο μέλλον στην πόλη των Γιαννιτσων. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Με εκτίμηση το γραφείο τύπου το γραφείο Ικάρων
         

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.